Horeca

Horeca Maatwerk

Maatwerk en creativiteit in de keuken

Als horeca-uitbater streef je ernaar je klanten heerlijke gerechten aan te bieden, bereid met kwalitatieve ingrediënten. Zoals een verse pasta bijvoorbeeld, die zoveel lekkerder, puurder en authentieker is dan droge pasta. Maar verse pasta klaarmaken is bijzonder arbeidsintensief.
Daarom maken wij deze ambachtelijke smaakbommetjes voor jou! Samen met werknemers van Maatwerkbedrijf Aarova produceren we dagelijks verse pasta’s en ravioli’s. U kan de pasta 5 dagen vers bewaren of zonder kwaliteitsverlies invriezen.

Horeca Uniek

Samen unieke creaties klaarmaken

Maar Pasta Ti wil veel meer zijn dan louter een leverancier van verse pasta. Samen met jouw chef willen we ons vooral toeleggen op het ontwikkelen van unieke raviolicombinaties.
Daag ons uit! Bezorg ons jouw ‘signature’ vulling en wij maken er een overheerlijke ravioli mee.
Zin om te experimenteren? Samen testen, proeven en bereiden we unieke, culinaire creaties, die jij daarna op jouw kaart kan aanbieden.